Gaziantep Lisesi Öğrencilerinden Iki Güzel Etkinlik

Gaziantep Lisesi öğrencileri toplumsal duyarlılık kapsamında engelliler yararına iki güzel faaliyete imza attı. Gaziantep Lisesi...

Gaziantep Lisesi öğrencileri toplumsal duyarlılık kapsamında engelliler yararına iki güzel faaliyete imza attı.

Gaziantep Lisesi öğrencileri, ilk etkinlikte 'Gel Sen de Engel Olma' kampanyasında topladıkları kapaklarla 6 adet tekerlekli sandalye aldı. Öğrenciler, ikinci etkinlikte ise engelliler yararına düzenledikleri kermeste evlerinden getirdikleri yiyecekleri satışa sundu. Elde ettikleri kermes geliri ile arkadaşları 8 engelliye elektronik gitar, klasik gitar ve bağlama aldı.

Öğrenciler, düzenlenen bir programda aldıkları 6 adet tekerlekli sandalyeyi engelli derneklerine teslim etti. Öğrenciler, aynı programda kermes geliri ile aldıkları elektronik gitar, klasik gitar ve bağlamayı da arkadaşları 8 engelliye hediye etti.

Reklam
Reklam

Programa Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamdi Atayeter, Şehitkâmil Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Tunç, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi, Altı Nokta Körler Derneği başkanları ve üyeleri katıldı.

Gaziantep Lisesi Müdürü Mehmet Kırıcı, öğrencilerinin toplumsal duyarlılık çerçevesinde yeni bir sosyal projeye imza atmalarından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Engelli öğrencilere hediyelerini veren Şahinbey Kaymakamı Gaziantep Uğur Turan, öğrencilerin yapmış oldukları çalışmanın takdire şayan olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: