Gaziantep Müftüsü Prof. Dr. Ali Bakkal,aylık Müftüler Toplantısını Araban'da Gerçekleştirdi

Gaziantep İl Müftülüsü Prof. Dr. Ali Bakkal, aylık müftüler toplantısını Araban'da gerçekleştirdi.

Gaziantep İl Müftülüsü Prof. Dr. Ali Bakkal, aylık müftüler toplantısını Araban'da gerçekleştirdi.

Gaziantep İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Bakkal başkanlığında, ilçe müftüleri Mayıs ayı olağan toplantısı için tüm ilçe müftüleriyle Araban Müftülüğü'nde bir araya geldi.

Toplantıya Araban Müftüsü Ahmet Sevinç, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Şehitkamil Müftüsü Sabri Kütükçü, Şahinbey Müftüsü Yahya Polat, Yavuzeli Müftüsü Hasan Sarı, Karkamış Müftüsü Ahmet Yolcu ile İslahiye Müftüsü Osman Şekerci ve Şube Müdürleri katıldı.

Reklam
Reklam

Müftü Prof. Dr. Ali Bakkal, toplantının ardından ilçe merkezindeki Kur'an Kurslarında incelemelerde bulundu. İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç'ten faaliyetlerle ilgili bilgiler alan Bakkal ve beraberindeki heyet, inşaatı devam eden Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. Cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Bakkal, İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç ve Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. Cami Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Kureyş Bulut'a, cami inşaatının hızla devam etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret köyünde bulunan Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. makamında ziyaret eden Bakkal ve beraberindeki heyet, makam da incelemelerde de bulunduktan sonra dua ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: