Gaziantep Muharip Gaziler Derneği'nden Başkan Tahmazoğlu'na Ziyaret

Gaziantep Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziler Haftası münasebetiyle Şahinbey...

Gaziantep Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziler Haftası münasebetiyle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kendilerine vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Cuma Erdem, “Bizleri kabul ettiğiniz için tüm gaziler adına teşekkür ediyoruz. İnşallah bu haftayı da çok güzel bir şekilde kutlayacağız. Sadece içimizde bir burukluk var tabi, biz hiçbir zaman gaziler haftasını böyle kutlamadık kutlamakta istemeyiz, bu burukluk da şehitlerimizin haberleri bizi üzüyor. Tüm Türkiye’yi üzüyor ama biz gaziler olarak kendimizi onlara daha yakın görüyoruz. Gazilerde şehitlerin yeryüzünde ki temsilcileri olarak sayılıyor. İnşallah bunun da sonu gelir. Çünkü devletimiz bu şeylerden muktedirdir, güçlüdür. Ama dileğimiz bir an evvel bu şehit haberlerini duymamak, buna son vermek” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tahmazoğlu ise, “Tüm gazilerimizin Gaziler Haftası'nı kutluyorum. Gazilerimiz bizler için çok değerli. Şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınları bize emanettir. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak hem şehit ailelerimize hem gazilerimize sahip çıkmaya ve onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu vatana sahip olmak kolay bir şey değil. Gaziantep de Kurtuluş Savaşı'nda 6 bin 317 şehit vermişiz, şehrin 3’de 1’i neredeyse şehit olmuş. Vatanı kazanmak toprağımızı elde etmek ve onu muhafaza etmek kolay bir şey değil. Her şeyin bir bedeli var, bizde gerektiğinde canımızı seve seve feda etmeye, şehit olmaya bizde hazırız. Vatanımızın bir karış toprağını kimseye vermeye niyetimiz yok, her karışı ecdat kanı ile sulanmış bu cennet vatanı elbette korumak, muhafaza etmek hepimizin vazifesi. 1984 yılından bu yana yaklaşık 30 yıldan beri bu terör belası ile Türkiye karşı karşıya. Bu sadece örgüt işi değil, bunun arkasında dünyadaki birçok devletin desteği, yardımı var. Türkiye’nin gelişmesini, kalkınmasını istemeyenler elbette böyle bir çalışma yapacak. Onlar üzerine düşeni yapıyor, bizde üzerimize düşeni yapacağız ve inşallah bu terör belasını da bitireceğiz. Ben tekrar bu vesileyle Gaziler Haftamızı kutluyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: