Gaziantep Polisi, Fıstık Kabuğundan Zanlıya Ulaştı

Gaziantep'te oto hırsızlığı olayını araştıran polis, olay yerindeki fıstık kabuklarının biyolojik incelemesinden zanlıya ulaştı.

Gaziantep'te oto hırsızlığı olayını araştıran polis, olay yerindeki fıstık kabuklarının biyolojik incelemesinden zanlıya ulaştı.

En son teknolojik donanıma ve modern teçhizata sahip Türk polisi, olay yerindeki en küçük bir kalıntıdan dahi zanlılara ulaşmayı başarıyor. Gaziantep'te, meydana gelen 2 ayrı oto hırsızlığı olayını araştıran polis, araçlardan birisini Vatan Mahallesi'nde terkedilmiş olarak buldu. Otomobilde inceleme yapan Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, paspas üzerinde Antepfıstığı kabukları gördü. Antepfıstığı kabuklarını, sahip olduğu teknik donanım, teçhizat ve bilgi ile incelemeye alan Gaziantep polisi, elde edilen DNA profilinin yapılan biyolojik incelemesinde, başka bir olayda kan örneği alınan Eyup K.'den elde edilen genotip ile uyumlu olduğunu tespit etti. Oto hırsızlığı olayının şüphelisi olarak tespit edilen ve adresi belirlenen Eyup K., Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, bugüne kadar aydınlatılması zor olan bir çok olayı da, olay yerinde bulunan delillerden yola çıkarak aydınlatmayı başardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: