Gaziantep Ticaret Borsası’ndan Eğitime Tam Destek

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim-öğretim sezonu başlangıcında ihtiyaç sahibi...

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim-öğretim sezonu başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğince Ticaret Borsası İlköğretim Okulu’nun ihtiyaç sahibi öğrencileri için hazırlanan yardım poşetleri Yönetim Kurulu Üyesi Enver Koçak, Meclis Üyesi Kasım Horoz ve Genel Sekreter Medine Erceylan tarafından teslim edildi.

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Koçak yardımların dağıtımı esnasında yaptığı değerlendirmede sınıfların kalabalık olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Koçak Gaziantep’in Güneydoğu’nun incisi büyük bir şehir olduğunu hatırlatarak, “Sanayileşmedeki başarısı ve yüksek istihdam oranları nedeniyle yoğun göç almaktadır. Bunun doğal sonucudur ki şehrimiz okulları yapılan bütün yatırımlara rağmen yetersiz kalmaktadır. Bu sorunların en kısa sürede aşılacağını umuyorum. Eğitimin her zaman destekçisi olan Borsamız her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmuştur. Bugün kırtasiye, giyim vb. yardım malzemelerinin bulunduğu torbaları öğrencilerimize teslim ettik. İmkanımız elverdiği sürece eğitimin daima yanında olacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: