Gaziantep Üniversitesi'nin "Kent Gönüllüleri"projesi Tamamlandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve Şehitkamil Belediyesi arasında devam eden "Kent Gönülleri" projesi tamamlandı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve Şehitkamil Belediyesi arasında devam eden "Kent Gönülleri" projesi tamamlandı.

Projenin kapanışı için Şehitkamil Kongre Merkezi'nde tören düzenlendi. Törende konuşan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Türkiye'de bir ilki başlatarak, üniversitede 3 yıldan beri toplumsal duyarlılık dersi okuttuklarını belirtti.

Yılda 300 projeyle, 7 bin öğrencinin sahaya indiğini kaydeden Coşkun, şehrin en ücra köşelerine kadar gittiklerini dile getirdi. Coşkun, "Bu çalışmalar öğrencilerimizin hayata hazırlanmasında çok büyük katkı sağladı" dedi.

Reklam
Reklam

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise "Kent Gönüllüleri" projesini önemsediklerini belirterek, "Bundan sonra üniversitemize gelen öğrencilerimizle bu projeyi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Öğrencileri belediye çalışanı olarak gördüğünü kaydeden Fadıloğlu şöyle devam etti:

"Her ne kadar belediyeye kredili bir ders için gelseniz de sizi içimizden biri olarak görüyoruz. Bu projeyi canı yürekten destekliyoruz. Burada yaptığınız çalışmaların hepsi sizin için artı değerdir. Üniversite-sanayi ve üniversite-sosyal hayat işbirliği bu çalışmalarla öne çıkıyor. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından projede emeği geçen öğretim üyeleri ile öğrencilere teşekkür plaketi ve katılım belgesi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: