Gaziantep Valisi Ata, inşaatı devameden okul binalarını inceledi

Gaziantep Valisi Erdal Ata, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ile birlikte Gaziantep'te inşaatı devam eden okul binalarını ve üzerinde

Gaziantep Valisi Erdal Ata, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ile birlikte Gaziantep'te inşaatı devam eden okul binalarını ve üzerinde okul inşa edilecek arsaları yerinde inceledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Vali Ata, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde yapımı devam eden okul binalarını yerinde görerek inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Ata, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan okulları ve "Bir okul Bin gelecek" kampanyası kapsamında hayırseverler tarafından yaptırılan okulların inşaatlarını inceleyerek Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Okul inşaatları konusunda oldukça hassas olduğu gözlenen Vali Ata, inşaatı devam eden okul binaları konusunda sürekli bilgi alacağını belirterek, zaman zaman yapacağı ziyaretlerle inşaatları denetleyeceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: