Gaziantep ve Kahramanmaraş kültür-sanat -Ankara Devlet Tiyatrosu, "Elma Hırsızları " adlı oyunu Kahramanmaraş ve Gaziantep'te sahneleyecek

Ankara Devlet Tiyatrosu, "Elma Hırsızları (Bir ceza Avukatının Anıları)" adlı oyunu, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te sahneleyecek.

Ankara Devlet Tiyatrosu, "Elma Hırsızları (Bir ceza Avukatının Anıları)" adlı oyunu, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te sahneleyecek.

Faruk Erem'in yazdığı, Vokan Özgömeç'in yönettiği oyunda, hukuk ve yasaların adil olması zorunluluğunu farklı sosyal çevrelerden insanların yaşanmış, gerçek hayat hikayeleriyle anlatıyor.

Dekor tasarımını Kerem Çetinel, giysi tasarımını Özlem Karabay, ışık tasarımını Kazım Öztürk'ün hazırladığı oyunda, Ahmet Türkoğlu, Oktay Dal, Edip Tümerkan, Levent Şenbay, Çağrı Evren Turan, Tolga Çiftçi, Sinem Şahin, Pınar Uslu ve Nurcihan Ergün rol alıyor.

Reklam
Reklam

"Elma Hırsızları (Bir ceza Avukatının Anıları)" adlı oyun, bugün Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Sahnesinde, 20-21 Nisanda Gaziantep Onat Kutlar Sahnesinde izlenebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: