Gaziantep'e Atanan Öğretmenlere "baklavalı" Karşılama

Gaziantep'e ataması yapılan öğretmenler, şehrin sembollerinden baklavayla karşılandı.

Gaziantep'e ataması yapılan öğretmenler, şehrin sembollerinden baklavayla karşılandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği kurayla Gaziantep'e ataması yapılan öğretmenler, işlemlerini gerçekleştirmek amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü'ne geldi. Öğretmenler, atama bürosunun önünde kuyruk oluşturdu.

Bu arada işlem sırası kendilerine gelen öğretmenler sürprizle karşılaştı. İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, kente ataması yapılan öğretmenleri baklavayla karşıladı. Tatlı ikramından duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler, "Gaziantep'e de böyle bir karşılama yakışırdı" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bin 109 öğretmenin Gaziantep'e atandığını belirterek, şunları kaydetti:

"İşlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu atamadan dolayı ilimiz adına son derece mutluyuz. Ümit ediyorum ki yeni atanan öğretmenlerimiz dinamizmleri ve gençlikleriyle ilimize çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Mutluluğumuzu ifade etmek için atanan her öğretmenimize Gaziantep'in sembolü baklava ikram ediyoruz. Onları bu şekilde karşılayıp işlerini hızlı bir şekilde sonuçlandırıyoruz. Öğretmenlerimizin ağızlarını tatlandırıp görev yerlerine göndermeyi planlıyoruz. Bütün öğretmenlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum."

6 yıldan beri atama beklediğini belirten Mustafa Bozkurt da 4+4+4 ile birlikte hayalinin gerçekleştiğini ifade ederek, "Gaziantep'e atandığım için çok mutluyum. Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun. Sağ olsunlar bizleri baklavayla karşıladılar. Hoş bir ortam oldu, baklavamız tanıtıldı. Bu da bize büyük bir kıvanç verdi" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: