Gaziantep’e Yılın İlk Karı Yağdı

Gaziantep kent merkezine akşam saatlerinde mevsimin ilk karı yağdı. Kar yağışını fırsat bilen bazı vatandaşlar,...

Gaziantep kent merkezine akşam saatlerinde mevsimin ilk karı yağdı. Kar yağışını fırsat bilen bazı vatandaşlar, kaymaya çalıştı.

Öğle saatlerinde etkili olan yağmur, akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışını fırsat bilen bazı vatandaşlar, kar üzerinde kaymaya çalışırken, bazı vatandaşlar ise şemsiye açarak,kardan etkilenmemeye çalıştı. Gaziantep’e bu yılın ilk karının yağdığını belirten vatandaşlar, “Şuan çok güzel bir kar yağışı var. Bu yılın ilk karı yağmaya başladı. Soğuk havalar etkisini kar yağışı ile kaybedecek. Umarım don tutmadan, yollardaki karlar yetkililer tarafından temizlerin ve kazaların önüne geçilir. İnşallah kar yağışı ile birlikte kazalar olmaz, tek temennimiz budur” dediler.

Reklam
Reklam

Öte yandan Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, Gaziantep'te gece geç saatlere kadar karın etkisini göstereceği ve sabaha karşı ise karla karışık yağmurun etkisini göstereceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: