Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşu

GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren mahalle evlerinde eğitim alan kursiyerler, semt sakinleri için etkinlikler düzenledi.

Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Keçeci Güzelbey, Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hasan Çalışkan ve vatandaşların da katıldığı Kürşad Tüzmen Sosyal Tesisi'ndeki çocuk gelişimi sınıfı ve ana okulu öğrencilerinin gösterileri ile Dumlupınar Mahalle Evi'ndeki programa katılan gazilerin anılarını anlattıkları etkinlikler büyük ilgi gördü.

Reklam
Reklam

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yılını onurlu ve gururlu bir şekilde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, belediye bünyesinde hizmet veren tüm mahalle evlerindeki kursiyerler tarafından düzenlenen etkinliklerle onurlu kurtuluş coşkusunu kenar semtlerde de

yaşattıklarını söyledi. Başkan Can, mahalle evleri sayesinde tüm özel günlerde merkezi noktalarda yapılan ve bu etkinliklere katılamayan vatandaşların kutlamaları mahallelerine taşıdıklarını da sözlerine ekledi.