Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 91. Yıl Dönümü

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de...

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katılımıyla kutlandı.

Demokrasi Meydanı'ndaki törene, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, AK Parti ve CHP milletvekilleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Bakan Şahin’in İstiklal Madalyası taktığı Türk bayrağı daha sonra göndere çekildi. Demokrasi Meydanı'ndaki törenin ardından Şehitler Abidesi'ne geçildi. Gaziantep Müftü Yardımcısı Hüseyin Hazırlar’ın dua etmesiyle başlayan buradaki törende, saygı atışı yapıldı. Protokol üyeleri, Şehitler Anıtı'na bir buket çiçek bıraktıktan sonra Gaziantep Valiliği’ne geçerek tebrikleri kabul etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: