Gaziantep'in En Güzel Köpeği Seçildi

Gaziantep'te Gölge K9 Ortadoğu Köpek Eğitim Merkezi tarafından 'En güzel benim köpeğim' yarışması düzenlendi.Yaklaşık 30...

Gaziantep'te Gölge K9 Ortadoğu Köpek Eğitim Merkezi tarafından 'En güzel benim köpeğim' yarışması düzenlendi.
Yaklaşık 30 köpeğin podyuma çıktığı yarışmada; birinciliği Mehmet Çalışkan’ın Alman çoban köpeği, ikinciliği Dilek Koçyiğit’in Pekines isimli köpeği, üçüncülüğü ise Mehmet Oskay’ın Golden isimli köpeği kazandı.

M1 AVM’de gerçekleştirilen en güzel köpeği seçme yarışmasında farklı cinsten köpekler bir araya geldi. Irk standartlarını taşıyor olması, renkleri, tüy bakımı ve sahibi ile uyumu gibi kriterlerin göz alındığı yarışmada jüri üyeleri oldukça zorlandı. İlk üçe girenlere kupa, mama ve eğitim ödülü verilirken diğer yarışmacılara da sinema bileti verildi.

Reklam
Reklam

Gölge K9 Ortadoğu Köpek Eğitim Merkezi eğitmeni Burak Angigün şunları kaydetti: “Şuanda gösteri yapacak köpeklerle birlikte 30’a yakın köpeğimiz var. Tamamen Antep’ten gelen köpekler var. Bizim köpeklerimiz sadece gösteri yapacak. Bunların içerisinden en güzel olan, ırkının özelliklerini taşıyan, bakımı iyi yapılmış köpekleri seçmeye çalışacağız.”

Birinciliği kazanan Mehmet Çalışkan, dost oldukları köpeğinin birinci olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti. Birinci olacaklarına emin olduklarını dile getiren Çalışkan, köpeğini kendi imkanları ile eğittiğini kaydetti.

Yarışma sonunda özel eğitimli K9 köpekleri Romeo ve Bozo, seyircilere gösteri yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz