Gaziantepliler Yıldız Gibi Parlıyor

Özel bir televizyon kanalında gerçekleştirilen “Popstar 2013” müzik yarışmasında Gaziantep’i temsil eden genç müzisyen Mesut...

Özel bir televizyon kanalında gerçekleştirilen “Popstar 2013” müzik yarışmasında Gaziantep’i temsil eden genç müzisyen Mesut Güneş, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci’yi makamında ziyaret etti.

Selami Yetkinşekerci, nezaket ziyaretinde bulunan genç müzisyenin, Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelen tüm gayreti sarf edeceğini söyledi. Yetkinşekerci ise, Gaziantep’in son dönemlerde kültür ve sanat alanında yaptığı atılımın sanatsal ve sanatçı açısından da değer bulduğunu ifade etti. Dünyanın dört bir yanındaki Gazianteplilerin yanında olduklarını vurgulayan Yetkinşekerci, Gaziantep’in bünyesinden yetişen sanatçıları da desteklediklerini kaydetti. Selami Yetkinşekerci, “Bu anlamda Mesut Güneş kardeşim genç yaşına rağmen müzik yeteneği ile tüm Türkiye’yi kendine hayran bıraktı. Bizler her platformda Gaziantep’imizi nasıl en iyi şekilde temsil ediyorsak, genç kuşaktaki kardeşlerimizde şehrimizin tanıtımına katkı sağlıyorlar. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Gaziantep’teki yöneticilerden de destek isteyen Mesut Güneş, “Şehrimizin tanıtımı noktasında biz de değerli yöneticilerimiz gibi büyük gayretler gösteriyoruz. Yarışmada ben de şehrimizi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Büyükşehir belediyemizin değerli yöneticilerinden ve tüm halkımızdan destek bekliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: