Gaziantepspor 5 Hafta Sonra Galibiyetle Tanıştı

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, 5 hafta sonra aldığı 3 puanla taraftarlarını sevindirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, 5 hafta sonra aldığı 3 puanla taraftarlarını sevindirdi. Lige teknik direktör Bülent Uygun ile başlayan kırmızı-siyahlılar, sezonun 12. haftasında takımın başına Sergen Yalçın'ı getirdi. Sezona 2-1'lik Galatasaray mağlubiyetiyle başlayan Gaziantepspor, ilk galibiyetini de ligin 6. haftasında kendi sahasında Kardemir Karabükspor karşısında elde etti. Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yendikten sonra adeta galibiyeti unutan Güneydoğu temsilcisi, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından teknik direktör Uygun ile yollarını ayırdı. Teknik direktör Sergen Yalçın ile çıktığı ilk maçta Elazığspor'u mağlup eden kırmızı-siyahlı ekip, 5 hafta aradan sonra aldığı 3 puanla taraftarlarını mutlu etti. Geride kalan 12 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 16. sırada bulunan Güneydoğu ekibi, rakip fileleri 14 kez havalandırdı, kalesinde ise 25 gol gördü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz