Gaziantepspor Akhisar Belediyespor maçı canlı yayınla Lig Tv'de ekrana gelecek

Gaziantepspor Akhisar Belediyespor karşısında son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Akhisar Belediyespor ise zirveyi düşünüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantepspor Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor. Gaziantep'te Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'da başlayacak ve Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetirken, yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Nihat Mızrak yapacak.

GAZİANTEPSPOR SİFTAH YAPMAK İSTİYOR

Sezona Okan Buruk yönetiminde başlayan Gaziantepspor lige istediği başlangıcı yapamamasına rağmen son 5 haftada ortaya koyduğu performansla 3 galibiyet, 2 beraberlik ile 11 puan almayı başardı ve 8 haftanın sonunda ligin 8. sırasına yerleşti. Güneydoğu ekibi yükselişini sürdürmek istiyor. Bunun yanı sıra Akhisar Belediyespor ile daha önce 4 kez karşılaşan Gaziantepspor bu maçlardan galibiyet almayı başaramadı. Bu akşam kazanan taraf olmaları halinde bir ilk yaşanmış olacak.

Reklam
Reklam

Ege ekibine karşı oynanacak maç öncesi Gaziantepspor'un kadrosunda eksik futbolcunun bulunmaması teknik direktör Okan Buruk'u sevindiriyor.

Bu sezon ligde şu ana kadar 4 gol atan Muhammet Demir, Gaziantepspor'un en golcü ismi durumunda. Öte yandan onu 3 golle John Chibuike ve 2 golle Oğulcan Çağlayan takip ediyor.

AKHİSAR BELEDİYESPOR GÖZÜ ZİRVEYE DİKTİ

Mütevazi kadrosu ve bütçesiyle sezona müthiş bir başlangıç yapan Akhisar Belediyespor geride kalan 8 haftanın sonunda 14 puan toplamayı başardı ve ligin 3. sırasında yer alıyor. Ligin 5. haftasında Başakşehir karşısında aldığı mağlubiyetin ardından puanları toplamaya kaldığı yerden devam eden Akhisar Belediyespor çıkışını sürdürmek istiyor.

Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Akhisar Belediyespor'da Gaziantepspor karşısında tam kadro ile sahada olacak.

Akhisar Belediyespor'da bu sezon en fazla gol atan isim 9 golle Theofanis Gekas. Yunan golcü şu anda ligdede en fazla gol atan isim durumunda ve gol krallığının zirvesinde yer alıyor. Öte yandan Gekas'ın gollerinde payı olan Bilal Kısa'da ligin asist krallığında zirvede yer alıyor. Bu iki isimin yanı sıra Bruno Mezenga'da gol yollarında oldukça etkili olabilen bir isim.

Reklam
Reklam

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 20. 00

Yayın: Lig Tv

Stat: Kamil Ocak

Hakem: Alper Ulusoy

Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Barış Yardımcı, Chico, Elyasa Süme, Gbenga Arokoyo, Gökhan Süzen, Şenol Can, Emre Nefiz, John Chibuike, Mustafa Durak, Muhammet Demir

Teknik Direktör: Okan Buruk

Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Ibrahima Sonko, Uğur Demirok, İsmail Konuk, Arnaud Djoum, Bilal Kısa, Didier Zokora, Güray Vural, Merter Yüce, Bruno Mezenga, Theofanis Gekas

Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay