Gaziantepspor’ Da Teknik Ekip Sağlık Kontrolünden Geçti

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun ve ekibi, Medical Park Gaziantep...

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun ve ekibi, Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, teknik kadro ile birlikte sabah saatlerinde Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne gelerek sağlık kontrollerini yaptırdı.

Yeni Sezon öncesi kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor bir yandan da sağlık kontrolleri için hazırlıklarını yapıyor. Futbolcuların sağlık kontrollerini Salı günü sabah yaptırması beklenirken teknik kadro bu gün sağlık kontrolünü tamamladı.

Reklam
Reklam

Sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ve Genel Müdür Dr. Sadreddin Haksal ile bir süre sohbet eden Uygun, daha sonra ekiple birlikte toplantı salonunda kahvaltı yaptı.

Genel Koordinatör Hayrullah Kubba, burada yaptığı açıklamada teknik kadroya yeni sezonda başarılar dileyerek Medical Park olarak geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Gaziantepspor’un yanında olacaklarını söyledi.

Yeni sezon çalışmalarını Gaziantepspor tesislerinde çift idmanla sürdüren futbolcuların ise yarın sabah Medical Park Gaziantep Hastanesinde sağlık kontrolünü yaptıracağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: