Gaziantepspor, Emrespor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda, 26 Eylül Çarşamba günü oynayacağı Emrespor maçının hazırlıklarına...

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda, 26 Eylül Çarşamba günü oynayacağı Emrespor maçının hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ve egzersizlerle başladı. İdmanın ana bölümünde Beşiktaş karşılaşmasında ilk 11'de görev alan oyuncular, maç ertesi programlarını sahada rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncularla da teknik çalışmalar yapıldı.
Teknik Direktör Karaman, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada Beşiktaş'ı yendiklerini fakat lig performanslarını beğenmediğini söyledi. Tecrübeli hoca, “Şu anda teknik adam olarak memnun değilim, tarlaya ürün ektik, hasat yapmak istiyorum ama yok. Ektiğim ürünün karşılığını almam lazım.” dedi.

Reklam
Reklam

Karaman, Emrespor ile çarşamba günü çok önemli bir kupa maçına çıkacaklarını kaydetti. Spor Toto Süper Lig'inde bu haftada da Bursaspor ile karşılaşacaklarını dile getiren Karaman, maçlarının kolay olmadığını belirterek, “Bu haftadan sonra fırtınayı geçeceğiz, normal bir lige döneceğiz. Kadro olarak diğer takımlarla denk olacağız. Burada da çok dikkatli olmak zorundayız.'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz