Gaziantepspor, Evinde Kaybettiği 3 Puanı Fenerbahçe Ile Telafi Etmek Istiyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hafta sonu Fenerbahçe karşısında kendi sahalarında Sivasspor’a karşı kaybettikleri 3...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hafta sonu Fenerbahçe karşısında kendi sahalarında Sivasspor’a karşı kaybettikleri 3 puanı telafi etmek istediklerini söyledi.

Gaziantepspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Açma germe egzersizleriyle antrenmana başlayan kırmızı siyahlılar, daha sonra ayak tenisi oynadı. Takım daha sonra Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi. Maç öncesinde takımın durumuyla ilgili değerlendirmede bulunan Karaman, “Bizim için önemli maç. Kendi sahamızda vermiş olduğumuz bir 3 puan var. Bunu telafi etmek istiyoruz. Önemli bir maça gideceğiz. Rakibimiz, ligin şampiyonluğa oynayan ekiplerinden biri. Biz daha transferde eksik bölgeleri doldurmaya çalışıyoruz. Bunu mutlak surette yapmak zorundayız. Hem başkana, hem yönetim kuruluna bunları bildirdim.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Karaman, olayın herkesi etkilediğini kaydetti. İnsanın bombalanması kadar kötü bir şeyin olmadığını vurgulayan Karaman, Bir insan bir insanı nasıl öldürebilir? Nasıl bombalayabilir? Orada ölen küçük çocuklar var. Böyle bir şey olabilir mi? Bu tür eylemleri yapanların insan olduklarını düşünmüyorum. Hep aynı şeyleri söylüyoruz. Başımız sağ olsun. Bence çözüm üretilmeli. Radikal kararlar alıp hayata geçirmeli. Başka da söylenecek bir şey yok.” şeklinde konuştu.

Yaşanan olayların transferleri de etkilediğine atıfta bulunan Karaman, “Yabancı oyuncular soruyor. Oyuncu transfer edeceksin, ‘Orada savaş var’ diyorlar. ‘Yarım saat ötende savaş oluyor’ diyorlarmış. Olacak gibi değil yani. Bir de bu olayın olması üstüne tuz biber ekti." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: