Gaziantepspor Fenerbahçe'ye Hazırlanıyor

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışan siyah kırmızılı oyuncular, antrenmana düz koşuyla başladı. Açma germe

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışan siyah kırmızılı oyuncular, antrenmana düz koşuyla başladı. Açma germe hareketleri ile devam eden antrenman taktik çalışması ile devam etti.
"KAZANARAK FENERBAHÇE İÇİN MORAL KAZANDIK"
Okan Buruk, deplasmanda galip gelerek Fenerbahçe maçı öncesi moral kazandıklarını ifade etti. Zorlu müsabakadan 3 puanla ayrılmayı ve üst sıraları hedeflediklerini anlatan Okan Buruk, şöyle konuştu:
"Devre arasında yaptığımız transferler takıma girmeye başladı. Onların da biraz zamana ihtiyacı var ama hem oynatıyoruz, hem de hazırlıyoruz. Önemli bir galibiyet aldık ve 27 puana geldik. Bundan sonra hedefimiz yukarılarda tutunmak ve belki daha yukarıları hedeflemek. Alt taraf ile puan farkını açmamız bizim için çok önemliydi. Bunun bize zihinsel olarak olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Bu hafta zor bir takımla oynayacağız. Ligin hem üst sıralarında hedefleri olan hem de şampiyonluk hedefi olan takımla oynayacağız. Biz başa baş bir mücadele sergileyip karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz