Gaziantepspor, Galatasaray'ı Eli Boş Gönderme Peşinde

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, lider Galatasaray’ı eli boş göndermek için ellerinden gelen bütün çabayı...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, lider Galatasaray’ı eli boş göndermek için ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Bülent Uygun, Celal Doğal Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında Gaziantepspor’un kuruluşunun 44. yıl dönümünü hatırlatarak, "Camiamıza gönül vermiş, hizmet aşkıyla yanan ve en güzel şekilde de şehre hizmet eden aynı zamanda bu şehrin bütün sevgisini kardeşliğini güzelliğini simgeleyen Gaziantepspor’u el birliği ile daha güzel yerlere getireceğimizi umut ederken saygı ve minnetle kulübümüzün kuruluş yılını kutluyorum. Mazisi başarılarla dolu güzelliklerle perçinlemiş bir kulübüz” dedi.

Reklam
Reklam

Tek hedefinin Gaziantep’e tam donanımlı bir spor kompleksini kazandırmak olduğunu ifade eden Uygun, "Bütün amacım ve arzum, projesi hazırlanan Gaziantepspor’un yeni tesislerin yapılmasıdır. Gaziantepspor’un geleceği için bu tesisleri yapacağız. İçinde 4 tane çim sahası olan PAF takım ve A takım olmak üzere içinde yüzme havuzu olan her alanda profesyonel bir tesis ve Gaziantepspor Koleji'nin içinde bulunduğu bu tesisi inşallah bakanımız Fatma Şahin’in, milletvekillerimiz, valimizin ve AK Parti İl Başkanımızın önderliğinde hep beraber başarmak istiyoruz. Tek arzum bunu başarmak ve burada yeni bir tesis yaparsak da bunun mutluluğunu hep birlikte yaşarız. Bu proje, benim için de önemli ve Gaziantep şehri de için önemli. Bu hizmet yapıldığında hepinizin emeği geçmiş olur. Gaziantepspor’u seven ve taraftarı olan herkesi, hakikaten sporda bir hizmet yapılmasını düşünen herkesin destekleriyle bu işi başaracağımızı düşünüyorum. O yüzden tek hedefim ve hayalim bu mükemmel tesisi Gaziantepspor’a kazandırmak. İnşallah bunu da en yakın zamanda ilgili yerlere bu projeyi sunacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Galatasaray maçını düşündüklerini ve ona göre önlem aldıklarını hatırlatan Uygun, "Şu anda Türkiye’nin en güçlü takımlarından bir tanesiyle oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid gibi bir takımı yenmiş, başında Fatih Terim gibi her yaptığı başarı artık sıradan görülen özel bir duayen var. Sevdiğim ve değer verdiğim bir hoca var. Şahsen O'nunla sahada olamamak benim için üzüntü verici ama O da aldığı cezanın bitiminde de yine sahadaki yerini alacaktır” diye konuştu.

Sahasında yıldızlar ordusu bir takımın olacağını da hatırlatan Uygun, "Anadolu takımlarında taraftar desteği ile büyük takımlara karşı alınan galibiyetler vardır. Bu tür maçlar öncesinde bir birliktelik olur. Bu birliktelikle gurur abidesi yaşanır ve inşallah bu maçta da bu gururu hep birlikte galibiyetle yaşarız. Her yıldıza bir önlem almaya kalkarsak bu işin altından çıkamayız. Gönlümüzün yıldızı Gaziantepspor futbolcuları bizim verdiğimiz görevi en iyi şekilde sahada yerine getirecektir. Taktiksel olarak birkaç değişikliğimiz olabilir. Kazanmak adına futbolun bütün güzelliklerini sergilemek adına futbolcuların bireysel yeteneklerini sunması adına bir mücadele sergileyeceğiz. Sonuç olarak inşallah kazanan taraf biz oluruz ve şehrimizi taraftarımızı mutlu ederiz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: