Gaziantepspor Galatasaray’ın altyapısından Çetin Göngör'ü transfer etti

Gaziantepspor dış transferde Galatasaray’ın altyapısında forma giyen Çetin Güngör ile 4 yıllık anlaşma yaptı. Kırmızı...

Gaziantepspor dış transferde Galatasaray’ın altyapısında forma giyen Çetin Güngör ile 4 yıllık anlaşma yaptı. Kırmızı - siyahlı kulüp, genç oyuncu ile bugün resmi sözleşme yapması bekleniyor.
Çetin Güngör Kimdir?
07 Haziran 1990 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu, 2005-2010 sezonları arasında Galatasaray A2 takımında forma giydi. Sağ ve sol beklerde görev alabilen Güngör, sağ bek olarak Galatasaray A2 takımında 42 defa, sırasıyla U18, U19 ve U20 Milli takımlarımızda 17 maçta forma giydi. Çetin Güngör 2010-2011 sezonunda Şanlıurfaspor’da kiralık olarak forma giymişti.
Öte yandan, dış transferde anlaşma yaptığı Bekir Ozan, Yasin Pehlivan ve Taşkın Çalış’ın yanı sıra iç transferde sözleşmesi biten futbolcularında yer alacağı toplu imza töreni gerçekleştirecek. Kırmızı siyahlı takım, bugün saat 12.00’da Celal Doğan Tesisleri’nde yeni ve eski futbolcular ile toplu imza töreni yapacağını duyurdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz