Gaziantepspor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları

Hasan KIRMIZITAŞ/GAZİANTEP, "Maça çok iyi başladık. İlk 45 dakika tek hakim bizdik. Rakibimiz rakip kaleye gelmedi. pozisyon vermedik ve çok pozisyona

Hasan KIRMIZITAŞ/GAZİANTEP, "Maça çok iyi başladık. İlk 45 dakika tek hakim bizdik. Rakibimiz rakip kaleye gelmedi. pozisyon vermedik ve çok pozisyona girip goller kaçırdık. Oyunun gidişatına bakınca rahat kazanacağımızı düşünüyorduk. 62'nci dakikada konsantrasyon eksikliğinden gelen gol bizi geriye düşürdü. 6 dakika sonra ikinci golü yiyince disiplinimiz bozuldu ve moral olarak düştük. Maçın geneline bakınca yediğimiz gole kadar rakibe pozisyon vermeyen ve pozisyona giren taraftık. Sonuç olarak maçı kaybettik. Bundan sonra böyle hatalar yapmamak ve daha iyi konsantre olmamız lazım. Hatalarımızı düzelteceğiz. Oyunun belli dönemlerinden ben memnunum. 2-0'dan sonra çok dağıldık. Geri dönüşlerde sıkıntı oldu. Kötü mağlubiyet oldu üzgünüz. Rakibimizi kutluyoruz. Tecrübeli ayaklara sahipler ve yaptığımız hataları cezalandırdılar."
BAKKAL: "İKİ DEVRELİ OYUN OLDU"
Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal ise takım bütünlüğü sayesinde maçı kazandıklarını söyledi. Ligin orta sıralarındaki iki takımın mücadelesinin sahaya yansıdığını ve kazandıklarını anlatan Bakkal, şöyle devam etti:
"İki devreli oyun oldu. İlk devre rakibin Muhammet'in direkten dönen pozisyonu dışında net pozisyonu yoktu. Çok baskı yedik rakibimizden. İkinci yarıda Hleb'i alıp oyun içinde futbolcuların yerlerini değiştirdik. Usta ayaklar devreye girince keyifli maç oldu ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Takım bütünlüğü içerisinde oynamamız ve savunma yapmamız bizi başarıya götürdü. İyi oynuyoruz ve kazanıyoruz. Önemli galibiyet aldık. Ben göreve geldiğimde Gençlerbirliği'nin hedefi kümede kalmaktı ama şimdi ilk 7'ye oynuyoruz."
Mesut Bakkal, tribünde kendilerine destek veren tek bir taraftar bulunduğunu da belirterek ismini bilmediği sporseveri kutladı ve oyuncularının da tribüne giderek taraftara forma hediye ettiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: