Gaziantepspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da başladı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm beldesinde ikinci...

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm beldesinde ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Gloria Otelleri'ne ait tesislerinde yardımcı antrenör Tahir Karapınar yönetiminde idmana çıkan oyuncular düz koşu ve açma germe çalışmaları ile antrenmanlarını gerçekleştirdi.
Yaklaşık 45 dakika süren antrenmanda kırmızı-siyahlı oyuncular kondisyon ve koşu ile çalışmaları tamamladı. Gaziantepspor'un günde çift idman yapacağı pazar gününe kadar Antalya'da kampa devam edecekleri aktarıldı.
Gaziantepspor'un bugün yapılan ilk antrenmanına kaleci Karcemarskas, Dany Nounkeu katılmazken Ivan De Souza da takımdan ayrı olarak düz koşu gerçekleştirdi.
Öte yandan yeni transfer olan ve 3,5 yıllığına imza atan İbrahim Akın'ın akşam gerçekleştirilecek antrenmana katılacağı, bir diğer transfer Kerim Zengin'in ise sağlık kontolünde olduğu bu sebeple antrenmana çıkamadığı öğrenildi.
Gaziantepspor ikinci yarı hazırlıklarına bugün akşam 18.00'da yapacağı idmanla devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz