Gaziantepspor, Karaman'ın Yeni Takımı Bursaspor’u Eli Boş Göndermek Istiyor

Geçen hafta Beşiktaş karşısında deplasmanda son dakika golüyle 1 puanı kurtaran Gaziantepspor, kendi evinde karşılaşacağı...

Geçen hafta Beşiktaş karşısında deplasmanda son dakika golüyle 1 puanı kurtaran Gaziantepspor, kendi evinde karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Eski teknik direktörleri Hikmet Karaman’ın yeni takımına karşı mücadele edecek olan kırmızı - siyahlılar, Bursaspor’u puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

Celal Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde antrenmana çıkan futbolcular, ilk olarak düz koşu yaptı. Oyuncular egzersiz hareketlerinin ardından da kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Beşiktaş karşısında beraberlik golünü atan Dorge Koumeha, siyah beyazlı ekiple karşılaştıkları maçın kendileri açısından ortada geçmesi gereken bir maç olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Duran toptan yememeleri gereken bir gol yediklerini ifade eden Koumeha, “Onu çalışmıştık ama yedik. Daha sonra normal dengeli bir oyun vardı ama 10 kişi kalınca üstünlük biraz Beşiktaş’a geçti. Ama biz savaşma ruhumuzu kaybetmeyerek oyunun son dakikasında da olsa beraberliği yakaladık. Ondan dolayı çok mutluyum. Tabi bu maçı bitirdik. Takılmamamız gerekiyor. Hemen önümüzdeki maç Bursaspor maçı. Çok önemli bir maç bizim açımızdan. O maça acilen konsantre olup, iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Ligdeki pozisyonumuza bakarsanız her maçın bizim açımızdan ne kadar önemli olduğunu görürsünüz. Bizim açımızdan dışarıda olsun, içeride olsun her maç çok çok değerli. O yüzden bu da o maçlardan biri. Biz her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz zaten.” diye konuştu.

CENK TOSUN:HER TAKIMI YENMEKİÇİN ÇIKACAĞIMIZDAN, HİKMET KARAMAN O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL

Kırmızı - siyahlı futbolcu Cenk Tosun da bundan sonraki her maça 3 puan için çıkacaklarını vurguladı. Her maçın kendileri için final niteliği taşıdığını dile getiren Tosun, Bursaspor’u kendi taraftarımızın önünde yenmek için her şeyimizi vereceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Bursaspor’un teknik direktörünün, eski antrenörleri Hikmet Karaman olduğunun hatırlatılması üzerine de yorumda bulunan Tosun, bunun kendileri için bir önemi olmadığını söyleyerek, “Biz her takımı yenmek için çıkacağımız için Hikmet Karaman o kadar önemli değil bizim için. Bursa’yı yenmek için elimizden geleni yapacağız.” açıklamasını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: