Gaziantepspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Gaziantepspor kendi evinde Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederken, maçın ardından...

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Gaziantepspor kendi evinde Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederken, maçın ardından konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligde iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, çok zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Takım üzerinde oluşan entropinin verdiği etki, beklentilere cevap verememek, sezon başından bu yana futbolcular üzerindeki baskı gerçek Gaziantepspor'un sahaya yansımasını engelledi. Dolayısıyla iki günlük süreç içerisinde futbolcularımızla hem psikolojik ve aynı zamanda takım oyunu için mücadele verdik. Çok kısa zamanda etki ve tepkiyi aldık. Bunun için bütün futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Başkanın babasının rahmetli olması da bizim için üzücüydü. Kazandık, mutluyuz, yolun başındayız. Çok eksiklerimiz var. Bunun bilinci ile daha çok çalışacağız. Gaziantepspor’u hak ettiği yere ve en güzel yere getirmeye çalışacağız. Ben penaltı pozisyonunu tam göremedim Ama öncelikle tabi penaltı varsa bile pozisyonda, futbolcumuzun oradaki dengeli bir şekilde müdahale etmesi lazımdı. Futbolun doğasında var, hatalar oyunu. Hakem elinden geldiği kadar iyi bir maç yönetmeye çalıştı. Çok koştu ve pozisyonlara da yakındı. Bugün size üzücü bir haber vermek istiyorum Yasin sezonu kapattı, ameliyat olması lazım. Orhan’ın ise yaklaşık 3 haftaya ihtiyacı var. Kadromuz maalesef kısıtlı 16 kişiydik, bunların acısını çekiyoruz. Bu açığı da kapatacağımızı düşünüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Gaziantepsporlu oyuncu Ekrem ise, “İlk başta sayın başkanımıza başı sağ olsun diyoruz. Ailesine sabırlar versin diyorum. Maça gelince, önemli bir 3 puan aldık. Herkes bunu da biliyor zaten. Lig’de 21 puandaydık. Şuan puanımızı 24’e çıkardık. Hedefimiz tabi ki yine hocamızın dediği gibi bütün puanlara talibiz. Her puana ihtiyacımız var. Böyle mücadele edersek ve takım oyunu oynarsak, zor olmayacak gibi gözüküyor” diye konuştu.

Gaziantepspor’un başarılı kalecisi Karcemarskas da maçın ilk yarısında tamamen kendilerinin üstün oynadığını kaydederek, “Rakibe hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıda dengeli bir oyun vardı. İlk golü de attık aslında, bizim açımızdan her şey çok avantajlı durumdaydı. Ne yazık ki penaltı pozisyonu oldu. Kurtarabilirimdim de ama gol oldu. Çok mutluyum, arkadaşlarım bir reaksiyon gösterip ikinci golü attılar. Sonuçta çok önemli bir 3 puan kazandık” şeklinde konuştu.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, zorlu bir maç oynadıklarını ifade ederek, “Zorlu bir maçtı. Artık puan gidiyor. Maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Her iki takım da iyi mücadele etti. 1-1 olduğumuz dakikalarda bazı hataları yapmayabilirdik. Son dakikada yapılan hamle bize ikinci bir gollü getirecekti. Ondan sonra fazla zaman kalmadı. Gaziantepspor'u tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kasımpaşa’nın tecrübeli oyuncusu Özer de kendileri için güzel bir maç olmağının altını çizerek, “Maçı kazansaydık, 4. olacaktık, ama kazanamadık. Bugün istediğimiz oyunu demeyim de, biraz daha mücadelemiz ve isteğimiz belki üst düzeyde değildi. Gaziantepspor daha istekli bir futbol oynadı ve kötü bir mağlubiyet aldık. İçerde Sivasspor maçı var, ondan sonra çok zorlu 5 maç var. Burada tekrar kalitemizi göstererek ilk 4’dün içine gereceğimizi düşünüyorum” dedi.

Kasımpaşa’nın kalecisi İsaksson da “Aslında çok heyecanlı bir mücadele oldu. İyi bir futbol sergileyemedik. Biz bir gol yedik, sonra bir gol attık. Ama aniden ikinci bir gol geldi, tabii ki ona karşı bir şey yapamadık. Bunun için çok üzüntülüyüz. Bundan sonraki maçlarda daha dikkat edip galip az hata yapmamız lazım diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: