Gaziantepspor kondisyon çalışıyor

Bu sene ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Gaziantepspor, çalışmalarını kondisyon ağırlıklı yapıyor. ...

Bu sene ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Gaziantepspor, çalışmalarını kondisyon ağırlıklı yapıyor.
UEFA Avrupa Ligi’nde iki ön eleme maçı yapacak olan Kırmızı-siyahlı takımda futbolcular, 14 Temmuz’da oynayacağı maç öncesinde kondisyon ağırlıklı idmanlar gerçekleştiriyor. Futbolcular, Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde biri salonda kondisyon diğerini ise sahada fizik kondisyonu olmak üzere günde iki antrenman yapıyor.
İzinde olan yabancı futbolcuların ve yeni transferlerin de takıma katılması ile birlikte tam kadro çalışan Kırmızı siyahlı takım, ön eleme maçlarını kazası geçmek istiyor.
Uzun bir dönemin ardından yeniden UEFA Kupaları’na katılmak hakkı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Gaziantepspor Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Türkiye’yi ve Gaziantep’e en iyi şekilde temsi edeceklerini kaydetti. Önceki gün takıma katılan 4 yeni transfer ile güç kazandıklarını belirten Kızıl, “Mevcut kadromuzu büyük oranla koruduk. Takımdan giden yabancı oyuncularımız vardı. Yerlilerden Yalçın Ayhan ile yollarımızı ayırdık. Yabancı konusunda çok aceleci davranmak istemiyoruz. Bütçemize uygun olursa bir tane yabancı santrfor almak istiyoruz” diye konuştu.
Bu arada takıma yeni katılan Ivan De Souza, Wagner, Ismael Sosa, Dany Nounkeu, Ivelin Popov ve Çetin Güngör’ün gelmesiyle birlikte izinde hiçbir futbolcunun kalmadığı açıklandı. Yeni gelen bu oyuncuların antrenör Gökhan Geylani eşliğinde takımdan ayrı sahada çalıştıkları gözlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz