Gaziantepspor Trabzonspor’a Bileniyor

Spor Toto Süper Lig’in ilk iki haftasında puan bulamayan Gaziantepspor, kendi sahasında konuk edeceği Trabzonspor’u...

Spor Toto Süper Lig’in ilk iki haftasında puan bulamayan Gaziantepspor, kendi sahasında konuk edeceği Trabzonspor’u eli boş göndermek istiyor.

Celal Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Hikmet Karaman gözetiminde yapılan antrenman açma germe çalışmalarıyla başladı. Yapılan açma germenin ardından futbolcular iki gruba ayrılarak kısa süreli pas çalışması yaptı. Daha sonra futbolcuları iki takıma bölen Hikmet Karaman futbolculara çift kale maç yaptırdı. Maç boyunca yardımcılarıyla birlikte maçı izleyen Karaman’ın sık sık not aldığı dikkat çekti. Futbolcular çift kale maçın ardından antrenmanı açma germe egzersizleri ile tamamladı.

Reklam
Reklam

Antrenmanın ardından basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yapan Gaziantepspor Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Kendi evimizde oynayacağımız bir maç ve daha sonra milli takım arası olacak. Şuanda iki hafta puan kaybımız var. Bunu telafi etme zamanı geldi. Dolayısıyla Pazar günü bütün gücümüzü ortaya koyup 3 puan için en iyi mücadelemizi vereceğiz. Taraftarlarımızdan da yani on ikinci adamdan da hafta sonu destek bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: