Gaziantepspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımı geçen sene son haftalarda gerçekleştirdiği performansın üzerine koyup geliştirmeleri...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımı geçen sene son haftalarda gerçekleştirdiği performansın üzerine koyup geliştirmeleri gerektiğini belirtip, Türk futboluna katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Hikmet Karaman yönetimindeki antrenmanın ana bölümünde kuvvet ve istasyon çalışmalarının yanı sıra çift kale maç yapıldı.

Burada gazetecilerin takımın durumu ile ilgili sorularını cevaplandıran teknik direktör Karaman, “Geçen sene öğrendiklerimizin üstüne koymamız gerekiyor. Ama bir aşamayı orada güzel yaptık. 8 hafta gol yemedik ama o yeterli değil. Yeni sezonda da bunu devam ettirebilirsek, o zaman kayda değer anlam taşıyor. Transferinde devam ettiği bir dönem hazırlık kampının ilk etabında şehrimizdeyiz. Burada eksiklerimizi ve kadroyu seçimini doğru bir şekilde yapıp buradan da Seefeld’de geçeceğiz. Orada da oynayacağımız hazırlık maçlarıyla lige hazır hale gelmeye çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Dışarıdan bakıldığında bir görüntü ortaya koyabilmelerinin gerektiğini ve bunu gerçekleştirmeye çalışacaklarını anlatan Karaman, “Geçen seneden bunun bir basamağını yaptık inşallah bu senede bunu geliştirip Türkiye’ye Türk futboluna katkı sağlamak istiyoruz.” diye konuştu.

Transfer çalışmaları ile ilgili de değerlendirmede bulunan Karaman, “Şuanda 28 kişiyiz. Alt yapıdan da oyuncu aldık. Mutlaka ihtiyaçlarımız olacak. Ama Ahmet gelsin, Mehmet gitsin, öyle şey olmaz. Transfer yapılacaksa yerinde doğru transferler yapılır. 2 tane arkadaşımız geldi. Ali Turan benim eski talebem. Bunu sabahleyin arkadaşlarıma söyledim. Ali iyi olduğu için Galatasaray transfer teklifi etti ondan sonraki dönemi vasat geçti. Serdar’ı da ben özellikle istedim. Bundan sonrada birkaç tane beğendiğim, üzerinde ısrarla durduğum oyuncu var. İnşallah onların işini bitiririz ve gücümüzü katkımızın ne olduğunu görüp lige başlarız.” şeklinde konuştu.

Kırmızı - siyahlı ekibin yeni transferi Ali Turan da “Gaziantepspor son yıllara baktığımızda son 4 - 5 yıldır gerçekten hep yukarıya oynayan bir takım." diyerek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Özellikle geçen sene Hikmet hocanın da gelmesiyle Gaziantepspor hep çıkışta olan bir takım oldu. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Her zaman ilk 5’in içinde olan, özellikle dediğim gibi son 2 - 3 yıldır çıkışta olan bir Gaziantepspor var. Ben de bu takıma geldiğim için mutluyum. İnşallah bu takıma faydalı olursam ne mutlu bana.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: