Gaziantepspor’da Antalyaspor Hazırlıkları Sürüyor

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında kendi sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını...

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında kendi sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Hikmet Karaman ve yardımcılarının koordinasyonunda sahaya çıkan futbolcular antrenmana açma germe egzersizleri ile başladı. Beşiktaş galibiyeti ve ardından Burssapor deplasmanından 1 puanın moraliyle antrenmana çıkan futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Yarı sahada çalışan futbolcuların oyununu sık sık durduran teknik adam Karaman futbolculara teknik ve taktik verdi.

Reklam
Reklam

Antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Hikmet Karaman zorlu bir fikstürle lige başladıklarını hatırlatarak, “Kendi sahamızda oynadığımız Sivasspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Kasımpaşaspor, Beşiktaş ve Bursaspor. Şöyle bir baktığınız zaman, 4 tane önemli takım ve derbi oynuyorsunuz. Sivaspor’da geçen seneni flaş takımı ve bu senede devam ettiriyor. Fiziksel açıdan maç mağlubiyeti olduğu zaman demorolize olma açısından kart görmenin yoğun olduğu maçlar bunlar. Bu lig fikstüründen çıkmak kolay değil. Dolayısıyla buradan çıktık ama esas işimiz bundan sonra başlıyor. Kadro yapısı olarak yavaş yavaş birlikteliğini yakalıyoruz. Daha iyi duruma geleceğimize inanıyorum” dedi.

Medikal Park Antalyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Karaman taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Gaziantep’e bu maçta çok büyük bir görev düşüyor. Gaziantep hepimizin takımı ama başta bu kentin takımıdır. Hikmet Karaman olarak taraftarımızdan şöyle coşkulu bir tezahürat istiyorum. Çünkü ilerde iyi işler yapmak istiyorsak takımı bu maçta göstermemiz gerekiyor. Taraftarlar üzerine düşeni yapacak sonra biz teknik heyet ve tabi futbolcular üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklar. Bu nedenle taraftarlarımızı coşkulu bir maça davet ediyorum. Bu coşkuyu maçın sonuna kadar yapsınlar istiyorum. Ondan sonra hak eden taraf kazansın diyorum. Biz kazanma adına bütün gücümüzü ortaya koyarak oynayacağız. Rakibimiz moralli geliyor çünkü geçen hafta iyi bir galibiyet aldılar” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gaziantep sporlu Serdar Özbayraktar ise zorlu bir Bursaspor deplasmanını geride bıraktıklarını belirterek, “Giderken 1 puana iyi sonuç derdik ama son dakikada gol yiyince 1 puana üzüldük. Önümüzde zorlu bir maçımız var. Kendi saha avantajımızı ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz. Lig başlarken kötüydük ama şuanda daha iyi durumdayız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz