Gaziantepspor’da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

GAZİANTEP (İHA) – Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını...

GAZİANTEP (İHA) – Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri’nde yapılan antrenman açma-germe egzersizleri ile başladı. Daha sonra yarı sahada pas çalışması yapan futbolcular, istasyon çalışmasına katıldı. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

İdman öncesi basın mensuplarına Beşiktaş maçı hazırlıklarını değerlendiren Gaziantepspor takım kaptanı Serdar Kurtuluş, “Üst üste kaybettiğimiz maçlar vardı. Şuanda alt sıralarda büyük bir çekişme var. Bu nedenle Kasımpaşa maçı bizim için çok önemliydi ve bu maç bizim için çok iyi geçti. Özellikle alt sıradaki rakiplerimizde puan kaybetti. Bu kayıplarla birlikte bizim kazanmamız bize avantaj sağladı. Şimdi önemli bir Beşiktaş maçı var. Onlar şampiyonluk yarışı içinde bizde alt sıralardan uzaklaşmak için oynayacağımız bir maça çıkacağız. Sonuçta Beşiktaş çok iyi bir kadroya sahip ve kendi saha ve seyirci avantajı ile sahaya çıkıp oynayacaklar. Ama bizim için önemli olan oraya çıkıp iyi bir mücadele vermek. Bunun sonucunda puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Bunu da yapabilecek güçte olduğumuza inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kaptan Kurtuluş takımda moral ve motivasyonun üst seviyeye çıktığını ifade ederek, “Galip gelince her şey çok güzel. Tabi işler kötü gidince herkes üzülüyor. Bizde bir şeyler yapma gayretindeyiz. İnşallah alacağımız iyi puanlarla üst sıralara tırmanacağız” diye konuştu.

Gaziantepspor’un golcü futbolcusu Cenk Tosun ise Kasımpaşa maçının kendileri için büyük bir önem taşıdığını ve bu bilinçle sahaya çıkarak galip ayrıldıklarını belirterek, “90 dakika boyunca rakipten üstün oynadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. O maçtaki performansımızı ve üzerine koyarsak Beşiktaş maçından da mutlak puan veya puanlarla ayrılacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: