Gaziantepspor'da, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

GAZİANTEP (AA) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligin sekizinci haftasına girdiklerinde istenilen Gaziantepspor'u herkesin göreceğini söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligin sekizinci haftasına girdiklerinde istenilen Gaziantepspor'u herkesin göreceğini söyledi. Kırmızı-siyahlılar, ligin dördüncü haftasında Çaykur Rizespor ile yapacakları maçın hazırlıklarını teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde, Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürdü. Hafif koşu ve egzersizlerle başlayan günün ikinci antrenmanında dayanıklılık koşusu ve minyatür kale maç yapıldı. Antrenmana milli takımlarda bulunan oyunculardan kaleci Zydrunas Karcemarskas, Haris Medunjanin, Ivan Kecojevic ve Darvydas Sernas katılmadı. Tedavileri süren Kemal Tokak, Orhan Gülle ve Muhammet Demir takımdan ayrı çalıştı. Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni transferleri Marius Stankevicius ve Artem Milevskiy'nin çok kaliteli futbolcular olduğunu belirtti. İki futbolcunun da milli takımlarında forma giydiğini hatırlatan Uygun, gerek oyunları, gerekse takımlarına katkılarıyla bilinen iki oyuncuyu son anda da olsa bünyelerine katma başarısını gösterdiklerini ifade etti. Bu nedenle yönetim kuruluna teşekkür eden Uygun, Abdou Razack Traore'nin de takımda kaldığını, yeni transferlerden Semir Stilic'in de lisansının çıktığını dile getirdi. Uygun, şöyle devam etti: "Yapılan iki transferle eksiğimiz olan bölgeleri büyük ölçüde kapatmış olduk. Futbol adına bireysel yeteneklerin sergilendiği, oynanan oyunla keyif veren, kazanma adına sahada mücadele eden ve taraftarın gurur duyduğu bir takım haline geleceğiz. İstediğim kadro hemen hemen oluşmak üzere, eksiklerimiz olacak ama bunu bahane etmek doğru olmaz. Sekizinci haftaya girdiğimizde istediğimiz Gaziantepspor'u göreceğimizi düşünüyorum. Tabi o zamana kadar ki süreci de puanlarla kapatarak, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Sekizinci haftadan sonra da herkesin gıptayla baktığı bir takım sahada olacak." Ligin ilk haftalarında takımla ilgili değerlendirme yapmayı doğru bulmayan Uygun, "Birçok eksikle mücadele ediyorsunuz. Kurumsallaşmamanın verdiği handikapları yaşıyorsunuz. Sezon başına göre hareket etmeyi doğru bulmuyorum. Gaziantepspor olarak deplasmanda Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı yeniyorsanız, zaten bu ligin şampiyonu olursunuz. Tabi ki galibiyet beklemek insanların doğal hakkıdır. Eksiklerimiz vardı, onları tamamladık. Taraftarlarımızı mutlu etmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: