Gaziantepspor'da Eskişehir Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor hazırlıklara başladı.Geçtiğimiz hafta...

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor hazırlıklara başladı.

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Orduspor’a ilk mağlubiyetini yaşatan Gaziantepspor’da hafta sonu oynanacak olan Eskişehirspor mesaisi başladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde çalışmalarını sürdüren futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Eskişehirspor deplasmanından puan almak isteyen Gaziantepspor, ligde üst sıralama tırmanma çabasında.

Gaziantepsporlu futbolcular antrenmanlarını sürdürürken sahaya iki kız çocuğu girdi. Gaziantepspor’un başarılı oyuncusu Ekrem Dağ’ın çocukları Selina ve Dina da topun peşinde koştu. Babası ve diğer futbolcularla top oylayan kızlar, Hikmet Karaman ve futbolcuların da neşe kaynağı oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: