Gaziantepspor’da Galatasaray Mesaisi Başladı

Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kırmızı-siyahlı ekip Life...

Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-siyahlı ekip Life Kinetik Uzmanı Antrenör Ebru Yıldırım yönetiminde yapılan antrenmanda görsel algıyı ve beyin vücut koordinasyonunu artırmaya yönelik çalışmalar yaptı. Antrenman sahada rejenerasyon çalışması yaparak tamamlandı. Antrenmana katılan futbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözlendi. Bu sırada uzun süredir sakatlığı bulunan Erkem Dağ bugün yapılan antrenmana düz koşuyla katıldı.

Reklam
Reklam

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepsporlu futbolcu Bekir Ozan Has, geçen hafta aldıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Geçen hafta bizden önce oynanan maçlarda alınan sonuçlar İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçımızı çok önemli bir hale getirdi. Alınan o sonuçlar özellikle rakibimiz içinde sıkıntı çıkaracak bir durum ortaya çıktı. Ama biz akıllı oynadık iyi mücadele ettik. Belki futbol anlamında çok iyi şeyler yapmadık ama mücadele anlamında çok iyiydik. Bunun sayesinde de oradan 3 puanla döndük. Bu 3 puan bizim için çok önemliydi ve rahat bir nefes aldık. Ancak matematiksel olarak hiçbir şey bitmeden ligde kaldık diyemeyiz” dedi.

Bundan sonraki hedeflerinin yukarı olduğunu ifade eden Bekir, “Bundan sonraki hedefimizde artık aşağılar değil yukarılara oynamak. İnşallah Galatasaray maçından da alacağımız 3 puanla yukarılara oynamayı hedefliyoruz. Galatasaray Avrupa’da başarılı olmuş ve ligde de lider durumda. Bizde takım arkadaşlarımızla birlikte sahaya çıkıp elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız. Kazanmak istiyorsak bunu takım halinde yapmak zorundayız. Ben inanıyorum ki taraftarlarımızla birlikte oluşturacağımız atmosferle Galatasaray’ı buradan eli boş göndereceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gazinatepsporlu Turgut Doğan Şahin ise kendileri için İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından aldıkları 3 puanın çok değerli olduğunu ifade ederek, “Galatasaray maçından alacağımız puan veya puanlarla üst sıralara yükselmek istiyoruz. Galatasaray’ı buradan eli boş göndermeyi istiyoruz ve kendimiz için maça çıkacağız. Çok iyi mücadele edip onları buradan puansız göndermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: