Gaziantepspor'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto Kupası B Grubu 4. hafta maçında kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk eden...

Spor Toto Kupası B Grubu 4. hafta maçında kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk eden Gaziantepspor, sahadan 3-1'lik galibiyle ayrıldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Rakip takımı tebrik ederim. Oyuncular için bu tür maçlar zordur. Özellikle lig bittikten sonra her hafta aynı şeyi söylemeye çalışıyoruz ama bir anlamda da verilen görevi iyi bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Kolay değil tabi. Bakıldığında rakip bugün bizden daha istekliydi. Biz oyuna o anlamda çok iyi başlayamadık. Maçın başında ve ilk devrede gol yememiz bizi oyunun biraz dışına attı. İkinci yarı o anlamda biraz daha derli topluyduk. 2-1'i yakaladık. 2-2'yi de yakalayabilirdik pozisyonlarımız vardı ama başaramadık. Neticesinde her şey lehimize giderken, frikikten bir gol yedik. Neticede 3-1 mağlup olduk. Her maçtan sonrada puan durumu değişiyor bu gurupta. Çok enteresan. Önümüzde iki tane maçımız var. Kayseri ve Gençlerbirliği gibi. En azından bunları kazanıp bu süreci tamamlamak istiyoruz. Hem oyuncuları hem de rakibi temiz bir futbol adına tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Oyuncuların güzel oynadıklarını ve pozisyonları değerlendirdiklerini hatırlatan Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Biz bu turnuvayı daha çok A2 ve oynatmadığımız oyuncuları görme açısından çok faydalı olacağını umduğumuz için farklı bir kadroyla başlamıştık. Ama rakiplerimizin ideal 11'e yakın kadrolarla gördükçe artık bizde bu maça 4-5 tane oyuncuyu çağırıp en azından gençlerin ve oynatmadığımız oyuncuların direnç güçlerinde zevk bırakmama adına bu oyuncularla birlikte oynadık. İyi bir maç

oldu. Özellikle ilk 45 dakika açısından mükemmel bir ikinci gol var. Yapılış, hazırlanış ve gol atılış bakımından ilk 45 dakika takımımız adına iyiydi. İkinci yarı vasat oynadığımız bir maç ama haklı aldığımız bir galibiyet var. Bundan sonra kalan maçlarımızı da en iyi şekilde tamamlayacağız" dedi.

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Gaziantepspor oyuncuları Tufan ve Serdar, bundan sonraki süreçte de mücadelelerini sürdüreceklerini belirttiler.

Gaziantepspor'un çok iyi bir futbol sergilediklerini dile getiren Medical Park Antalyaspor oyuncuları Janda ve Radeljic ise rakip takımı tebrik ettiklerini kaydettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: