Gaziantepspor’da Kasımpaşaspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın ayrılmasının ardından Gaziantepspor, alt yapı teknik direktörü Mehmet Ali Süral yönetiminde...

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın ayrılmasının ardından Gaziantepspor, alt yapı teknik direktörü Mehmet Ali Süral yönetiminde Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Teknik direktör Mehmet Ali Süral ve yardımcılarının koordinesinde antrenmana çıkan futbolcular açma germe egzersizlerinin ardından istasyon çalışmasına geçti. Morallerin bozuk olduğu antrenmanda teknik direktör Mehmet Ali Süral, futbolcularla sık sık konuşarak moral vermeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Mehmet Ali Süral, “Bizler alt yapı ekibi olarak şu anda takımımızı Kasımpaşa maçına en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Eksik olarak milli takıma giden Cenk Tosun var. Onun dışında sakat birkaç oyuncumuz var ve bunların dışında eksiğimiz yok” dedi.

Kasımpaşa maçının zorlu geçeceğini ifade eden teknik adam Süral, “İnşallah Kasımpaşa maçını alarak bu sıkıntılardan kurtulmayı hedefliyoruz. Bu süreçte üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz. Alınacak iyi sonuçlarla inşallah Gaziantepspor istenen yere gelecektir” diye konuştu.

Basın mensuplarının takımın zor bir süreçten geçtiğinin hatırlatması üzerine teknik direktör Mehmet Ali Süral, “Takımlarda mutlaka bu gibi zor dönemler olur. Gaziantepspor’da bu sıkıntıyı en hasarsız şekilde atlatır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Gaziantepspor takım kaptanı Serdar Kurtuluş da takımın zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Teknik direktörümüz takımdan ayrıldı. Şuanda alt yapı hocamızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Lig açısından baktığımız zaman istediğimiz bir konumda değiliz. Oldukça tehlikeli bir bölgedeyiz ve son iki haftada puan kaybettik. Bu ardı ardına gelen kötü sonuçlar takımın motivasyonunu etkiledi. Ama bundan sonra önümüz deki maçlara bakacağız ve takımı hak ettiği yere getirmeye çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Takım kaptanı Kurtuluş, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Taraftarlarımızı Kasımpaşa maçına bekliyoruz. Belki zor bir süreçten geçiyoruz ama taraftarlar takımı yalnız bırakmamalı” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: