Gaziantepspor’un Genç Yeteneği Göz Kamaştırıyor

Gaziantepspor’un alt yapısında top koşturan genç futbolcu Fetullah Özdemir attığı gol ve yaptığı asistlerle alt...

Gaziantepspor’un alt yapısında top koşturan genç futbolcu Fetullah Özdemir attığı gol ve yaptığı asistlerle alt yapıdaki hocaların dikkatini çekiyor.

Futbola 11 yaşında Gaziantepspor alt yapısında başlayan genç futbolcu, özellikle sol ayağına hakim olan genç oyuncu, ara pasları ve son vuruşları ile ön plana çıkıyor. Genç yetenek geçen sezon Gaziantepspor U16 takımında sol açık mevkiinde görev yapmasına rağmen 5 gole imza atarken, bir önceki sezonda ise 11 defa rakip fileleri havalandırma başarısını gösterdi.

Reklam
Reklam

Liverpool alt yapı teknik heyetinin İstanbul’a davet ettiği Fetullah Özdemir’i takip etme fırsatı bulan Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor antrenörleri gelecek vaat eden futbolcuyla temasa geçtiği öğrenildi. İstanbul’da Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Sarıyer gibi takımlardan teklif alan genç oyuncu, Gaziantepspor’da kalmayı tercih etti.

Gaziantepspor’da görev yaptığı dönemde alt yapı taramasında Fetullah Özdemir’i görme imkanı yakalayan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fetullah Özdemir’i takip ettiriyor. Gaziantepspor alt yapı koordinatörü ile sürekli temas halinde olan Kafkas, bu oyuncunun gelişimi ile ilgili bilgiler alarak milli takımlara davet etme arzusunda olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: