Gaziantepspor’un yeni transferleri sağlık kontrolünden geçti

Gaziantepspor'un renklerine bağladığı Arafat Djako ile Augustin Gilles Binya Gaziantep Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden...

Gaziantepspor'un renklerine bağladığı Arafat Djako ile Augustin Gilles Binya Gaziantep Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Kırmızı siyahlı ekip, İsviçre’nin Neuchatel Xamax takımında forma giyen Kamerunlu Augustin Gilles Binya ile Rusya’nın Anzhi takımında forma giyen Togolu Arafat Djako’yu 1 yıllık kiralık olmak üzere, 4 yıl satın alma opsiyonlu olarak renklerine bağladı.
Ülkelerinin milli takımında da forma giyen oyuncuların resmi imzalarının Legia Varşova maçı sonrasında atılacağı ifade edilirken,Augustin ve Djako Medical Park Hastanesi’ne gelerek sağlık kontrolünden geçti. Futbolcularda herhangi bir sağlık sıkıntısına rastlanmazken, her iki oyuncunun da kondisyonlarının iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz