Gaziantep’te 10. İbrahimşehir Araştırmalı Aba Güreşi Düzenlendi

Gaziantep’in İbrahimşehir Muhtarı ve Tertip Komite Başkanı Adnan Aslan tarafından bu yıl 10. İbrahimşehir Araştırmalı...

Gaziantep’in İbrahimşehir Muhtarı ve Tertip Komite Başkanı Adnan Aslan tarafından bu yıl 10. İbrahimşehir Araştırmalı Aba Güreşi gerçekleştirildi.

Bu yıl 10.’su yapılan İbrahimşehir Aşırtmalı Aba Güreşleri’ne çevre illerden yoğun ilgi oldu. 11 ayrı kategoride yapılan müsabakalarda başpehlivan olmak üzere 370 sporcu müracaat etti. Aba Güreşlerine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İbrahimşehir Muhtarı ve Tertip Komite Başkanı Adnan Aslan, çok sayıda vatandaşlar ve sporcular katıldı.

Güreşlere katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bizim buradaki amacımız, belediyecilikte, esas olan yalnızca bütün işleri yapmak değil, onun ötesinde şehrin ihtiyaçlarına her konuda destek olabilmek. Özellikle buradan muhtarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onun sayesinde, onun talebi doğrultusunda bu geleneksel sporumuzun da devam etmesini sağlamak adına düzenliyoruz. Geçen yıl biraz daha zor şartlar altındaydı, bu yıl daha iyi şartlarda oldu. Bu sporun unutulmaması adına destek veren herkese, sporcularımıza, yetkililere teşekkür ediyorum. İnşallah iyi bir sonuç alırız” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından, kıran kırana güreşler başladı. 90 kiloda Barış Güngör Başpehlivan olurken, 1 yıllığına da altın kemerin sahibi oldu. Öte yandan, 11 ayrı kategoride dereceye giren bir çok sporcuya ödülleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve İbrahimşehir Muhtarı ve Tertip Komite Başkanı Adnan Aslan tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: