Gaziantep'te 13 Yaşındaki Kız Çocuğunun Ölümü

Gaziantep'te, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 13 yaşındaki kız çocuğunun cenazesi, toprağa verildi.

Gaziantep'te, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 13 yaşındaki kız çocuğunun cenazesi, toprağa verildi.

Hastanede hayatını kaybettikten sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Gaziantep Otopsi Merkezi'ne kaldırılan 13 yaşındaki Zekiye Dursun'un cenazesi, işlemlerinin ardından Yeşilkent Mezarlığı'na getirildi.

Dursun'un cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Yeşilkent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına, Dursun'un yakınları katıldı. Cenazenin götürülüşü sırasında Zekiye Dursun'u yetiştirdiği belirtilen bir halası, ölen kızın kıyafetine sarılarak gözyaşı döktü.

Reklam
Reklam

Eşiyle ayrı yaşayan annenin de "Doyamadım yavrum, doyurmadılar" diyerek ağıt yaktığı görüldü.

Bu arada, olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişinin ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Olayla ilgili aranan baba Şeref E'nin yakalanması için başlatılan çalışma da sürüyor.

-Olay

Gaziantep'te dün özel bir hastaneye götürüldüğünde vücudunda darp ve işkence izleri fark edilen Zekiye Dursun, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmiş, olayın polise bildirilmesi üzerine kız çocuğunu hastaneye getiren 4 kişinin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Haber: Orhan Çiçek / Sevil Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: