Gaziantep'te 21 Polise Başarı Belgesi Verildi

Gaziantep’te meydana gelen asayiş olaylarının önlenmesi ve olayların faillerinin yakalanmasına yönelik yapmış olduğu üstün gayret...

Gaziantep’te meydana gelen asayiş olaylarının önlenmesi ve olayların faillerinin yakalanmasına yönelik yapmış olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı 21 polise 'başarı belgesi' verildi.

Gaziantep Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri katıldı. Vali Erdal Ata, emniyet teşkilatının şehirde huzur ortamının devamı için özveriyle çalıştığını, emniyet personelinin 24 saat esasına göre gece gündüz demeden büyük fedakârlıklar göstererek görev yaptığını belirtti.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi almayı hak eden polis memurlarına Başarı Belgeleri Vali Ata, Vali Yardımcısı Kurban ve Emniyet Müdürü Ömer Aydın tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: