Gaziantep'te 37 Bin 500 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 37 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 37 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında Gaziantep kent merkezinde 4 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Gümrük kaçağı malzemenin satışının önüne geçmek ve doğu illerinden getirilen gümrük kaçağı malzemenin batı illerine gönderilmesini önleyerek haksız rekabeti ve devletin uğrayacağı vergi kaybını önlemek amacıyla yapılan operasyonda 37 bin 500 paket çeşitli markalarda kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonda, M.A. (42), Ş.D.

Reklam
Reklam

(27), M.Y. (34), F.B. (54) ve S.A. (31) isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınırken, kaçak sigaraların naklinde kullanılan bir araca da el konuldu. Şüpheliler, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından "Sigara kaçakçılığı ve bandrolsüz ve hologramsız sigara nakletmek" suçlarından adli makamlara sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: