Gaziantep’Te 6 Kilo Eroine 2 Tutuklama

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Gaziantep-Nizip karayolunda durumundan şüphelendiği plakası açıklanmayan bir otomobili durdurarak aradı.

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Gaziantep-Nizip karayolunda durumundan şüphelendiği plakası açıklanmayan bir otomobili durdurarak aradı. Yapılan aramada aracın gizli bölmelerinde 6 kilo eroin bulundu. Polis araçta bulunan 2 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: