Gaziantep’te Aranan 83 Kişi Yakalandı

Gaziantep polisi bir hafta içinde yaptığı uygulamalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi ile birlikte...

Gaziantep polisi bir hafta içinde yaptığı uygulamalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi ile birlikte aranan 83 kişiyi yakalarken, kaçak sigara, akaryakıt ve uyuşturucu ile yakalanan 18 kişi de gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım Ekipler Amirliği ekipleri, kentin B bölgesinde Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde uygulamalar yaptı. Yapılan uygulama ve aramalarda toplam 3 bin 470 paket gümrük kaçağı sigara, 256 gram esrar maddesi, 4 adet uyuşturucu hap ve 400 litre kaçak akaryakıt ile birlikte 18 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 13 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 7 adet kurusıkı tabanca ve 167 adet fişek ele geçirildi. Ayrıca ekipler, sorumluluk bölgelerinde yapılan kontrollerde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişiyi ve yakalama müzekkeresi ile aranan 77 şahıs olmak üzere toplam 83 şahsı gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: