Gaziantep'te Asayiş

Gaziantep'te oto hırsızlığı yapan 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te oto hırsızlığı yapan 2 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri, kente merkezinde meydana gelen hırsızlık olaylarının önlenmesi, meydana gelen olayların faillerinin yakalanması için Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

Görevliler, Gaziantep'te değişik tarihlerde iki ayrı oto ve motosiklet hırsızlığı olaylarına karışan 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan biri tutuklandı.

Reklam
Reklam

Ayrıca tutuklanan zanlının, 19 ayrı ev, iş yeri, hayvan, oto ve otodan hırsızlık olaylarına karıştığı, Oğuzeli Asliye Ceza Mahkemesince de barınak yerlerinde bulunan büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığı suçundan hakkında yakalama kararı bulunduğu tespit edildi.

-5 ayrı kapkaç olayı aydınlatıldı

Gaziantep'te değişik tarihlerde meydana gelen 5 ayrı kapkaç olayı aydınlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaklaşık 3 ay süren çalışmalar sonucunda, kapkaç olaylarının şüphelisi bir kişiyi 11 adet çalıntı cep telefonuyla gözaltına aldı.

Yapılan incelemeler neticesinde zanlının, değişik zamanlarda kapkaç yöntemiyle 5 kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı ve çantalarda bulunan bir nişan yüzüğü, cep telefonu ve toplam 750 TL parayı aldığı belirlendi.

Emniyetteki işlemlerin ardında zanlının adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: