Gaziantep'te Asayiş

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım Ekiplerince 25 Mart-1 Nisan arasındaki çalışmada, 27 hırsızlık ve yaralama olayının şüphelisi 40 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerle 2 pompalı tüfek, 5 fişek ve 3 bıçak ele geçirildi.

Uygulama ve aramalarda ise 135 gram esrar, 35 gram eroin, 98 uyuşturucu hap, 6 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, 5 kuru sıkı tabanca ve 75 fişek elde edilirken, 10 şüpheli gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Kontrollerde, ayrıca kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 10, yakalama müzekkeresi bulunan 90 kişinin yakalandığı bildirildi.

-Uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışmada, 5 kişi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Güzelvadi Mahallesi Mustafa Zencirci sokakta uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarını değerlendiren ekipler, yaptığı çalışmada, üzerlerinde tabanca, 7 fişek, bir boş kovan, 85 uyuşturucu hap ile satışa hazır vaziyette 124 paket esrar bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı.

Bekirbey Mahallesi Haphapçı sokaktaki bir ikamette gümrük kaçağı sigara bulunduğu bilgisini alan ekipler, operasyonda 7 bin 760 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Aramada ele geçirilen 8 bin 610 TL'ye de el konulduğu belirtildi.

Şüphelilerin Şahinbey Polis Merkezi Amirliğine teslim edildiği kaydedildi.

Muhabir: Kaan Bozdoğan / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: