Gaziantep'te Asayiş

GAZİANTEP (AA) - Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım Ekipler Amirliği görevlileri, bir haftada 18 olaya suçüstü müdahale etti.

Ramazan tedbirleri Gaziantep Emniyet Müdürlüğü halkın huzur ortamı içerisinde ramazanı geçirmesi amacıyla daha önceden alınan emniyet tedbirlere ek olarak önleyici tedbirler aldı. İl genelinde bulunan alışveriş merkezleri, pazar yerleri, teravih namazı süresince cami çevrelerinde ve yoğunluk yaşanması olası 100.Yıl Parkı, Masal Parkı, Kavaklık, Şahinbey Parkı'nda resmi ve sivil ekipler görevlendirildi. Ayrıca belirtilen bölgelerde iftar ile sahur arasında Martı Timleri ve Yunus Timleri görev yapıyor. Emniyet Müdürü Ömer Aydın, "Sevgi ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bu günlerde vatandaşlarımızın ramazan ayını huzurlu ve güvenli şekilde geçirmelerini diler, birlik, beraberlik ve hoşgörüyle bütünleşen hayırlı bir ramazan temenni ederim" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: