Gaziantep'te Asayiş Uygulaması

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güvenliğin devamını sağlamak, meydana gelebilecek olaylara karşı önceden önlem almak ve önleyici hizmetleri yerine

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güvenliğin devamını sağlamak, meydana gelebilecek olaylara karşı önceden önlem almak ve önleyici hizmetleri yerine getirmek amacıyla genel asayiş uygulaması yaptı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, polis sorumluluk bölgesinde umuma açık yerlerde yapılan uygulamada, 12 park ve bahçe ile 63 iş yerinin kontrol edildiği belirtildi. Bin 966 kişinin kimlik bilgilerinin sorgulandığı ifade edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 5 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. 2 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet bulundurma ruhsatlı tabanca ele geçirildi. 1 kişi hakkında Kabahatler Kanunu'na muhalefetten yasal işlem yapıldı. 2 kişi hakkında 6136 sayılı kanununa muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı. 4 iş yerine yasal mevzuata aykırı faaliyet göstermekten idari işlem yapıldı."

Reklam
Reklam

Açıklamada ayrıca trafik yönünden 456 aracın kontrol edildiği, trafikten men edilen 4 araç ve ehliyetsiz araç kullanan 4 sürücü hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: