Gaziantep'te Doğalgaz Paniği

Gaziantep'te içme suyu çalışmaları sırasında delinen doğalgaz borusu paniğe neden oldu.

Gaziantep'te içme suyu çalışmaları sırasında delinen doğalgaz borusu paniğe neden oldu.

Mithat Enç Caddesi üzerinde öğle saatlerinde çalışmalarını sürdüren GASKİ'ye ait kepçe operatörü, doğalgaz borusunun delinmesine neden oldu. Doğalgaz borusunun kırılmasıyla birlikte gaz çevreye yayılırken, GASKİ işçileri olay yerinden uzaklaşarak durumu polise ve doğalgaz yetkililerine bildirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri caddeye bağlı tüm yolları yaya ve araç trafiğine kapatarak, bölgeye kimseyi yaklaştırmadı. Bu sırada olay yerindeki bazı vatandaşlar duruma tepki göstererek, "Yaklaşık 20 dakikadır bu gaz kaçağı var. Sadece birkaç polis ekibi geldi ve yolu kapattı. Şuanda Gaziantep bir bombanın üzerinde duruyor ve buraya ne ambulans, ne itfaiye ekipleri ne de doğalgaz yetkilileri geldi. Büyük bir sızıntı var ve burada durmak bile imkansız" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra olay yerine gelen Gazdaş yetkilileri, bölgeye bağlı vanaları bulmaya çalıştı. Vanaları açmaya çalışan yetkililer zor anlar yaşarken, bazı vatandaşların kırılan doğalgaz borusunun hemen yanından geçtiği gözlendi. Gazdaş ekipleri tarafından vanalar kapatılarak sızındı durduruldu. Yapılan çalışmaların ardından bölgeye yeniden gaz verileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: