Gaziantep'te doktorun bıçakla saldırıya uğraması -Eskişehir Tabip Odası Başkanı Dr. Yılmaz: "Hekimlerolarak acımız sonsuz"

Eskişehir Tabip Odası Başkanı Dr. Bülent Nazım Yılmaz, "Hekimler olarak acımız sonsuzdur" dedi.

Eskişehir Tabip Odası Başkanı Dr. Bülent Nazım Yılmaz, "Hekimler olarak acımız sonsuzdur" dedi.

Yılmaz, Eskişehir Tabip Odası'nda düzenlediği basın toplantısında, Gaziantep'te bıçaklı saldırıya uğrayan Dr. Ersin Arslan'ın acısının tüm hekim camiasının üzerine adeta bir kor gibi düştüğünü kaydetti.

Dr. Arslan can vermek istediği bir hastasının yakını tarafından öldürüldüğünü ifade eden Dr. Yılmaz, şöyle konuştu:

"Hekimlere şiddetin giderek arttığı bir dönemde arkadaşımızın ölümü adeta 'geliyorum' demiştir. Hekimler olarak acımız sonsuzdur. Tüm sağlık çalışanları 19 Nisan'ı 'Yas Günü' olarak ilan etmiştir. Bu nedenle yarın, hekimler yas tutacaklardır, çalışamayacaklardır. Halkımızı kararımıza ve hekimlere destek olmaya davet ediyoruz. Eskişehir Tabip Odası olarak tüm hekimleri yarın saat 10.00'da Tıp Fakültesi Mermer Salon önünde buluşmaya, dayanışmaya davet ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: